Voorjaarsvakantie

Voor mijn schub had ik gepland dat we de hele voorjaarsvakantie leuke dingen gingen doen. Dit liep door mijn schub al anders, maar ook mijn ouders hadden een begrafenis maandag waardoor ze niet konden oppassen. Vanaf dinsdag was ons dochtertje ziek, waardoor ze erg aanhankelijk was. Ze ging dinsdag naar mijn schoonmoeder en wij gingen door naar Scheveningen. Wat was het heerlijk om er uit te zijn en ontspannen in het zonnetje te zitten.

Bij thuiskomst lag er een brief van het CBR op de mat. Ik moest mij laten keuren door een neuroloog of revalidatie-arts. Ik belde gelijk naar het ziekenhuis, maar degene die erover ging was er woensdag weer. Woensdag weer gebeld en ik kan as vrijdag al terecht. De keuring kost €158,-. Gelukkig krijg ik wel dezelfde dag het rapport al, dus dan gaat de wachttijd van 3,5 week voor de postverwerking weer in. Dan kan ik woensdag 26 maart weer bellen om te vragen of ze mijn rapport weer door kunnen zetten naar de medische afdeling. Ik hoop dat er daarna een beslissing komt en ik niet hoef te rijden bij het CBR.

Donderdag kwam er een hoogzwangere vriendin langs. Het was erg gezellig eerst thuis en daarna buiten de deur lunchen, zodat we ongestoord konden kletsen. Hierna stortte ik helemaal in en wilde ik de hele middag alleen maar op bed liggen. Gelukkig kon dat, want mijn vriend had de avond ervoor een wortelkanaalbehandeling gehad, maar voelde zich redelijk. Ons dochtertje is nog steeds ziek en erg aanhankelijk, wat mega veel energie kost. We hebben de opvang voor morgen ook afgezegd. Ze moet eerst opknappen en weer een beetje zelf kunnen spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *