Eindelijk weer autorijden

Afgelopen maandag had ik een voicemail van het CBR, dat er een brief onderweg was met hun besluit. Dinsdag, woensdag en donderdag liep ik direct naar de brievenbus als ik de postbode gehoord had. De brief zat er nog steeds niet bij, dus belde ik donderdag het CBR weer. Ze gaven aan dat er iets mis gegaan was met de brieven van maandag en dat hij t/m zaterdag bezorgd kon worden. De brief e-mailen kon hij ook niet; ik moest echt wachten. Na veel aandringen zei de medewerker dat ze op het gemeentehuis in hun systeem al konden zien dat het CBR een besluit genomen had en dat het daarom soms ook mogelijk was om zonder de brief mijn rijbewijs te verlengen.

Ik sprong direct op de fiets naar het gemeentehuis en kon inderdaad mijn rijbewijs verlengen met vijf jaar. Jippie eindelijk is het  geregeld en mag ik weer autorijden. Wat ben ik blij dat alles er op zit en ik niet meer hoef te stressen en verplicht te fietsen.

2 gedachten over “Eindelijk weer autorijden”

  1. Wat fijn dat jij weer auto mag rijden. Ik moest elke 5 jaar mijn rijbewijs verlengen vanwege Diabetes type 1. Dat was net gebeurt voor ik de diagnose MS kreeg. Op aandringen van mijn vrouw heb ik het gemeld bij het CBR. Dat er toe lijde dat ik een half jaar geleden mijn rijbewijs moest inleveren.

    1. Hi Eric,wat heftig dat je geen auto meer mag rijden. Kan me moeilijk voorstellen hoe dat is. Hopelijk rijdt je vrouw wel auto, zodat jullie overal nog kunnen komen.
      Groetjes Simone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *