Vakantieplannen 2020

Misschien denken jullie, nu al? Ik was er al mee bezig toen we in mei in Griekenland waren. Daar bleek dat ik niet de enige was, want van twee stellen die ook op het complex zaten, waren de vrouwen ook al aan het rondkijken voor volgend jaar. Eindelijk zijn de plannen concreet geworden. Ik zoek alles uit, maar mijn vriend moet het er natuurlijk ook mee eens zijn. In de voorjaarsvakantie gaan we samen vijf dagen naar Zweeds Lapland. Ons dochtertje mag dan bij opa en oma logeren. Deze reis staat heel hoog op mijn wensenlijstje en met mijn gezondheid durf ik niet te wachten tot ons dochtertje een stuk ouder is.

De tweede reis gaat wederom naar Kreta in juni 2020. Dit keer niet in de buurt van Rethymnon, maar aan de kant van Chania. We konden de uitgezochte mooie villa nog niet boeken, maar hebben wel direct een voorboeking gemaakt. De prijzen worden in augustus bekend gemaakt en dan kan de voorboeking omgezet worden naar een boeking.

In de zomervakantie willen we ook nog wel weg, maar bekijken we eerst hoe Exloo dit jaar bevalt. Misschien gaan we daar volgend jaar weer heen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *