olala

Op dit leuke en gezellige adres heb ik twee keer een bonbonworkshop gevolgd. De eerste keer met een vrijgezellenfeest en later een workshop voor vier personen, want ik had er zo enthousiast erover verteld dat mijn moeder, schoonmoeder en vriendin ook nieuwsgierig waren geworden. Je kiest een vorm uit en van welke soort chocolade (puur, melk, wit) je de bonbons wilt maken. Ik kies altijd voor puur, want dat is mijn favoriet. Ik kon alle vullingen gebruiken. Ze hadden oa. kersen, perzik, aardbei, pistache, praline, praline met amaretto, marsepein en
honing. Alleen de advocaatvulling is niet glutenvrij, voor de rest mocht ik ze allemaal. Op een chocoladeflik kon je de vulling voorproeven, jammie. Aan het einde, als de bonbons nog even in de koelkast moeten, werden wij bij de thee/koffie ook nog getrakteerd op slagroomtruffels. Aan het leuk inpakken van de bonbons werd ook aandacht besteed, zodat ik met een mooi doosje met 24 bonbons thuis kwam.