Nieuw onderwerp: Glutenvrij dieet

Al vanaf het moment dat ik mijn blog wilde schrijven, wist ik dat ik hierbij ook een klein stukje over glutenvrij eten wilde schrijven. Ik heb namelijk al 6 jaar Coeliakie waardoor ik geen gluten mag eten. Op de voorpagina van mijn website had ik nog ruimte voor een extra onderwerp. De webmaster maakte mij erop attent, dat ik daar maar snel iets mee moest gaan doen. Ik had toch nog een klein beetje extra aansporing nodig, maar die kreeg ik snel toen ik hoorde dat hij een nieuwe baan had. Hij blijft mij helpen met mijn website, maar op een afstandje kan dat soms net iets lastiger zijn dan wanneer je iemand wekelijks ziet. Als je nieuwsgierig ben kun je op mijn voorpagina op het icoontje klikken en lezen wat mijn favoriete eetadressen zijn in de omgeving Den Haag-Rotterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *