Sneltrein

Deze week is voorbij gevlogen, dus vanavond even de tijd genomen om een stukje te bloggen. Laat ik beginnen bij vorige week. Ik had het MS-fonds benaderd of zij nog schrijvers zochten voor hun magazine. Dit was het geval, dus ik had een afspraak met Janine die de communicatie verzorgt. Het was een erg leuk gesprek en ik mag elk kwartaal een A4tje met foto indienen en dan wordt dit in het magazine geplaatst. Ik mag hierbij zelfs een link naar mijn website plaatsen. Ook zou ik extra stukjes kunnen schrijven van supportgroepen, waarbij ik aanwezig ben of van een evenement dat ik als vrijwilliger kan bijwonen.

Januari is bij ons altijd een verjaardagsmaand, dus ons weekend stond hier vol mee. Vrijdagavond hebben we mijn 32ste verjaardag gevierd voor onze families. Zaterdag hebben we een bijkomdag van gemaakt met een lunch op de pier van Scheveningen en zondagmiddag hadden we twee verjaardagen waarbij mijn vriend naar de ene ging en ik naar de ander. En dan hadden we zelfs nog een derde verjaardag voor zondagmiddag afgezegd.

De reactie van mijn lijf op al deze drukte, is dat ik wel weer een middagdutje nodig heb. In het begin voelde ik mij hier erg rot over, maar na een paar dagen heb ik het wel geaccepteerd, omdat ik dan ’s avonds toch nog wel wat kan. Wel is de dag qua besteedbare tijd opeens een paar uur korter, waardoor ik aan sommige dingen niet toe kom. Ik ga maar weer op zoek naar een nieuwe balans en agendavulling.

Een gedachte over “Sneltrein”

  1. Als nog gefeliciteerd met je verjaardag!!!.
    Wat leuk dat je in het tijdschrift van het MS fonds mag schrijven!!
    Je schrijft ook echt erg leuk. En je kan duidelijk en goed je gevoel op papier zetten. Liefs olga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *