Op de camping

Vrijdagmiddag om 15 uur vertrokken we naar Baarle-Nassau, waar mijn ouders op de camping staan. We wisten van tevoren nog niet of we 1,2 of 3 nachtjes zouden blijven. Dat zouden we af laten hangen van hoe ik ’s nachts zou slapen.

Nadat het eerste nachtje goed was gegaan, besloten we tot maandag te blijven. Na op het gemak ontbeten te hebben, ben ik met mijn moeder naar Baarle-Nassau gegaan. We gingen shoppen en boodschappen doen. Tussendoor een drankje op het terras gedaan, zodat ik alles kon lopen. Het centrum was niet zo groot, dus we waren vlot weer terug. Na de lunch lekker een tukkie gedaan, zodat ik weer voldoende energie had om ’s avonds een hapje buiten de deur te eten.

Zondagochtend zijn we naar een zwarte markt gegaan in de buurt. Was leuk om te kijken, maar niets gekocht. Veel dingen waren erg kitch. ’s Avonds lekker gebbqt en ook nog geklaverjast net als de avond ervoor.

Maandag op ons gemak alle spullen ingepakt en na de lunch richting huis. Hier aangekomen direct mijn bed ingedoken. Ik was toch wel erg moe na z’n gezellig weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *