Praag dag 3

Vandaag wilden we naar de burcht toe. We hadden al een tip gekregen om een taxi te nemen. We besloten een Uber te proberen. Nadat de eerste drie niet kwamen, hadden we eindelijk geluk. De rolstoel werd in de kofferbak geladen en een kwartier later werden we afgezet. De rij bij de ingang viel heel erg mee. We bezochten eerst de Royal Garden, gevolgd door de kathedraal. Alles bij de burcht was goed toegankelijk. Bij het oude paleis was zelfs een traplift bij de ingang.

We bekeken alles op ons gemakje. Tijdens de lunch viel een aardige regenbui, dus dat was een mooie timing. Hierna gingen we nog naar het gouden straatje en de voorkant van de burcht. We namen terug ook een Uber,      want we waren allebei best moe.

We gingen weer bij de Italiaan eten en van daaruit nog een korte wandeling naar het Wenceslasplein. In deze buurt waren we nog niet geweest. Ik had de rolstoel thuis gelaten. We stopten even op een bankje om van het uitzicht te genieten en zo weer verder te lopen. Elke keer dat we dachten we gaan terug, zagen we dichtbij weer iets moois. Op een gegeven moment toch een einde gemaakt aan de heerlijke avond. Op de weg naar het hotel moest ik echt bijkomen op een bankje, maar niet te lang, anders werd het lopen alleen maar slechter. Morgen onze laatste dag in het mooie Praag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *