Elysium

Eindelijk kwam het ervan om weer een keertje te gaan. Ik had al twee keer met een vriendin afgesproken om te gaan, maar dit lukte steeds niet. Eerst was ze ziek en de tweede keer was op de dag dat het 35 graden werd. Dat was mij echt te warm.

Nu ging ik alleen, want ik had nog een cadeaubon die voor 13 augustus gebruikt moest zijn. Via de lokale “ruilen en weggeven” Facebook pagina had ik een goedkope entreekaart geregeld. Ik was er direct toen het open was. Ik startte met lekker zonnen, nu de zon nog niet op zijn heetst was. Hierna het bubbelbad, gevolgd door een drankje op het terras. Hier begon ik in het boek dat ik meegenomen had. Het boek was erg leuk, dus ik besloot nog een tijdje op het terras te blijven. Ik kreeg honger, dus plakte de lunch eraan vast. Helaas werd ik gestoken door een wesp die ik over het hoofd gezien had, dus eerst op zoek naar zo’n pompje. Die hadden ze gelukkig.

Beetje geschrokken waagde ik poging twee om te gaan eten. Er waren alleen nog veel meer wespen in de buurt, dus ik verhuisde met mijn bord naar binnen. Het duurde even, voordat ik de ontspanning weer te pakken had. De vermoeidheid sloeg hierna hard toe, dus om half twee ging ik al naar huis om daar een tukkie te doen. Ik was in geen enkele sauna geweest en veel korter dan verwacht, maar ik was er happy mee. Toch weer een stapje en goed om te weten, dat ik het een paar uurtjes kan ipv een hele dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *