Bioscoop

Vandaag ging ik met mijn nichtje naar de bioscoop in Leiden. Zij werd gebracht en ik ging met het openbaar vervoer. Ik vond het best spannend, want de film was om 12:45 uur. Meestal ga ik rond deze tijd rusten, maar deze afspraak was al tijden geleden gemaakt en ik had er best zin in. We waren mooi op tijd dus kletsten we eerst nog wat buiten op een bankje in het zonnetje. Bij het scannen van de tickets kregen we te horen dat we de enigen in de zaal waren. Wat een luxe zo’n privé film. We genoten van Zwaar Verliefd en in het bijzonder natuurlijk van Jim Bakkum.

Terug was het weer een klein stukje lopen naar het station en thuis aangekomen dook ik gelijk mijn bed in. Ik had nog maar weinig energie, maar was nog wel vrolijk. Na een uur gerust te hebben, stapte ik weer op mijn fiets om ons dochtertje bij de opvang op te halen. Ondertussen was mijn vriend gaan koken en konden wij bij thuiskomst aanschuiven. Na het eten weer verder gegaan met rusten tot het tijd was dat ons dochtertje bijna naar bed ging. Nog even genoten met zijn drietjes.

Ik ga vaak nog rusten na het eten. Hierdoor krijg ik net nog wat energie voor de avond, zodat ik pas rond 9 uur naar boven hoef te gaan. Het is dus heel praktisch, maar soms voel ik me wel eens buitengesloten als ik de gezellige geluiden van beneden hoor. Gelukkig heb ik overdag ook veel genietmomentjes met ons dochtertje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *