All Stars

We hadden al enige tijd kaartjes voor All Stars.
Een middagvoorstelling was er helaas niet, dus we kozen voor een avondvoorstelling in het nieuwe Luxor. We gaan vaak met een vast clubje: mijn moeder, zus, schoonzus en goede vriendin.

Overdag zag ik er best tegenop, omdat het eigenlijk te laat wordt voor mij. De hele dag rustig aan gedaan om zo wat energie te sparen. We gingen met de randstadrail van 19 uur en konden nog wat drinken en gezellig kletsen. De recensies die we gelezen hadden, vonden de musical wat tegenvallen, dus we waren extra nieuwsgierig.

Het doek ging open, maar helaas geen Jim. Wel jammer, want ik vind hem altijd erg leuk. Voor de rest hebben we veel gelachen. Zeker bij de douchescene waarbij sommige mannen volledig naakt in beeld komen. Dat hadden we niet verwacht. Wat trouwens opviel was dat er ook veel mannen in het publiek zaten.

In de pauze lekker op een trappetje kunnen zitten. We hadden een hele leuke avond. Soms viel de zangkwaliteit wat tegen, maar dat werd goed gemaakt met veel humor.

Thuis nam ik gelijk een halve oxazepam in, omdat ik weet als ik zo moe ben, ik bijna niet in slaap kom. Dat hielp, want ik was zo vertrokken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *