Keuring neuroloog

Vanochtend had ik na drie maanden weer een afspraak bij de osteopaat. Mijn darmen konden wel weer een onderhoudsbeurt gebruiken en ik heb ook wat last van mijn rechterarm. Wie weet levert de behandeling ook nog een klein beetje extra energie op.

Hierna deed ik rustig aan om mijn energie te bewaren voor de keuring voor mijn rijbewijs bij de neuroloog. We hadden eerst een kort gesprek gevolgd door een lichamelijk onderzoek en wat testen. Gelukkig lukten alle testen, zelfs recht op een lijntje lopen. De neuroloog adviseert het CBR positief om mijn rijbewijs te verlengen voor vijf jaar. Ik kreeg direct de rekening van €158,- mee en zodra deze betaald was, zou mijn rapport naar het CBR gefaxt worden. Ik deed dit direct en belde ’s middags nog naar de poli en kreeg de bevestiging dat het rapport verstuurd was. De secretaresse had er op mijn verzoek “spoed” bij vermeld. Ben benieuwd of dit de verwerkingstijd nog verkort. Anders duurt deze minimaal 4 weken.

2 gedachten over “Keuring neuroloog”

 1. Hoi Simone,
  Wat heeft deze ziekte een invloed op jou leven !!
  Als ik het zo allemaal lees, heb ik heel veel respect voor jou, hoe je alles doet!!! En dat je het ook volhoudt!!
  Het is nu eenmal zo, maar je doet het toch maar allemaal.
  Heel veel sterkte.
  Liefs Olga van Knotsenburg

  1. Hi Olga,
   Wat een lieve woorden allemaal. Ik word er stil van. Ik probeer er wat moois van te maken, maar dit lukt de ene dag beter dan de ander. Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *