Rugpijn moet weg

Sinds ik begonnen ben met fitnessen op 23 april, heb ik al last van mijn onderrug. Soms trekt het vanzelf weg, maar dit keer niet. Mijn fysiotherapeut was op vakantie. Ik besloot mijn osteopaat te benaderen en hij had maandag een plekje. Hij behandelde mijn buik, nek en rug. Op dinsdag ging ik naar de fysiotherapeut om het bindweefsel los te laten maken. Wat een onprettig gevoel is dat toch.

Het duurde even voordat het wat beter aanvoelde. Ik deed trouw mijn oefeningen om het zo snel mogelijk te verbeteren. Donderdag bracht ik nog een bezoek aan de huisarts voor wat pijnstillers. Ze schreef hier maar een klein beetje van voor en koppelde mijn rugpijn aan overbelasting. Vanaf dat moment tilt mijn vriend steeds ons dochtertje en dat scheelt veel. Vooral in en uit haar bedje is echt een killer. Nu hopen dat de pijn snel helemaal verdwijnt.

Een gedachte over “Rugpijn moet weg

  1. Ingrid schreef:

    Wat ben je ook een bikkel! Je doorzettingsvermogen en wil is echt je kracht!
    Ik hoop dat de pijn in je onderrug niet blijvend is 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *