Reisdag naar Kreta

De wekker ging al om vijf uur vandaag. Ik kon moeilijk mijn bed uitkomen, maar om zes uur werden we opgehaald om naar Rotterdam Airport te gaan. Dit ligt een kwartier bij ons vandaan. Er stond een flinke rij, dus daar ging mijn vriend in staan en ik wachtte met ons dochtertje tot we bijna aan de beurt waren. Ik had rolstoelondersteuning aangevraagd, dus we moesten wachten totdat iedereen ingecheckt was en zouden dan naar de gate gebracht worden. Er kwam niemand, dus net voor de boarding-call ging mijn vriend het navragen. Waren ze ons vergeten :-(. We werden door een medewerkster gebracht, terwijl mijn naam door de speaker galmde. Zo gingen we gehaast aan boord. De vlucht verliep soepel. Ons dochtertje sliep nog een deel.

Op Heraklion besloot ik te gaan lopen. Er stond namelijk geen ondersteuning klaar. Na onze bagage opgehaald te hebben, gingen we naar de balie voor onze huurauto. Dit duurde even, maar uiteindelijk waren we onderweg.

Aangekomen bij het appartement moesten we op de eigenaresse wachten. We kwamen in contact met twee andere stellen die ook net gearriveerd waren. Het appartement kwam overeen met de foto’s. Het was heerlijk luxe. De eigenaresse had wat basis boodschappen gedaan, zodat we vandaag niet meer op pad hoefden. Tijd om te gaan rusten voor mij, maar dat lukte slecht. Ik ruimde eerst mijn tas nog uit. Daarna lag ik een stuk lekkerder. We bestelden ons avondeten en genoten hiervan op ons terras. Op naar nog veel mooie dagen op Kreta.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *