Eten bij ’t Zusje

Een vriendin van mij en haar man waren al jaren enthousiast over eten bij ’t Zusje en zei steeds dat wij dat ook een keertje moesten gaan doen. Ook vertelde ze dat glutenvrij goed geregeld is. Het was er nog niet van gekomen, maar er was nu ook een nieuwe vestiging geopend in Rotterdam. Ze wilden ons graag trakteren, omdat we veel spulletjes van ons dochtertje aan hen gegeven hadden. We regelden allebei oppas voor onze meiden en hadden om 18 uur afgesproken. Wij waren net iets eerder en installeerden ons aan het kleine haventje, want het was heerlijk weer om buiten te zitten.

Onze vrienden arriveerden en legden ons het principe uit, dat je per ronde 2 gerechtjes kon bestellen. Ik kreeg een aparte glutenvrije kaart, waarop best veel mogelijk was. Soms hadden ze het broodje doorgekrast, maar kon ik wel het vleesgerecht bestellen.

Onze eerste bestelling werd geserveerd en nadat deze op was, plaatsten we direct ons blaadje voor de volgende ronde. In mijn gerechten stond steeds een glutenvrije prikker.
Standaard kregen we blaadjes voor vijf rondes, maar toen moesten we nog aan de toetjes beginnen. Ik deed soms maar 1 gerecht per ronde mee. Ik vond het eten verrassend goed van kwaliteit voor dit concept. Qua toetjes bleef er helaas weinig over. Veel ijs en crème brûlée. Ik besloot een dubbele crème brûlée te bestellen als afsluiter. Vanaf 21 uur was ik erg moe en werd ik wat stiller. Om 21.45 uur hebben we afscheid genomen, terwijl onze vrienden nog op de laatste ronde wachtten. Zij trakteerden ons als bedankje voor de baby-spullen die we doorgeschoven hadden. Veel te gek natuurlijk, maar het was heel erg lekker en gezellig. Zeker een restaurant/concept om nog een keertje naar terug te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *