Definitief stoppen met werken

Afgelopen dinsdag had ik besloten dat ik ga stoppen met werken. Ik werkte nog maar 1x per maand, om beter in balans te blijven met thuis, sporten, afspreken met familie en vrienden enz. Nu ik ook nog 1x extra in de week wil gaan sporten, was het voor mij een hele logische keuze om te stoppen. Ik twijfelde al een hele tijd en had zelfs met mijn apotheker afgesproken om binnenkort een paar maanden te stoppen. Ze zag het hierdoor al aankomen en na mijn schub afgelopen februari had ze een back-up gecreëerd voor mijn taken. Ook organiseren ze soms leuke dingen buiten het werk om, maar qua tijdstip lukte het mij niet om daaraan mee te doen. Ik vond het best lastig om mij hier steeds voor af te melden.

Ik neem op 28 september deel aan een afscheidsworkshop pottenbakken van een collega. Blij dat ik eindelijk een keertje met een uitje van de apotheek mee kan en leuk dat mijn 19 maanden werk op deze manier afgesloten wordt.

4 gedachten over “Definitief stoppen met werken”

  1. Wat leuk dat je zo ook op een fijne manier afscheid kan nemen!! En dat er zo mee gedacht is door je werk qua backup!
    Hele dappere zet van je hoor, stoppen. Maar wel heel goede zet gezien je gezondheid.

    Liefs!

    1. Hi Ingrid, twee jaar geleden was ik gewoon nog niet toe aan stoppen met werken. Ik heb het geprobeerd, maar het gaat gewoon niet meer. De beslissing voelt goed.
      Groetjes Simone

    1. Hi Olga,
      In al die tijd dat ik in Middelwaard was, ben ik niet bij Meerzicht binnen gelopen. Toch een beetje drempelvrees denk ik.

      Groetjes Simone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *