300ste blog

Op 6 oktober 2016 plaatste ik mijn eerste blog. Ik wist toen nog niet wat ik met mijn site wilde bereiken. Nu 3 jaar later, weet ik dit eigenlijk nog steeds niet. Ik ben gestopt met blogs doorzetten naar het MS-forum, maar soms vinden nieuwe mensen mijn site via gerichte zoekopdrachten. Wel hoor ik van een aantal vrienden en familieleden dat ze mij volgen en soms laten lezers een reactie achter.

Ik schrijf nog steeds met veel plezier en het helpt mij met het verwerken van mijn emoties. Vooral de negatieve kan ik hierdoor in een beter perspectief plaatsen, waardoor ik het vervelende gevoel sneller kwijt ben. Ook vind ik het heerlijk om te laten zien wat voor leuke dingen allemaal nog gewoon gaan. Lokale festivals, uitjes met ons dochtertje, vakanties, shoppen enz. Ik denk er steeds vaker aan om een foto te maken voor bij mijn blog, maar dit kan nog wel beter. Op naar de 400ste blog.

3 gedachten over “300ste blog”

  1. Wat fijn dat het jou zelf zo helpt! Ik vind t leuk om je blogs te lezen en zo te lezen hoe t met je gaat en hoe sterk je toch maar bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *