Elke dag te veel

Na de leuke/drukke herfstvakantie had ik deze week veel afspraken. Elke dag wel twee of drie dingen om te doen. Maandag naar de audicien voor oordoppen, fysiotherapie en MRI. Dinsdag een afspraak over de badkamer voor het fitnessen. Woensdag op de heenreis naar Leidschendam naar mijn schoonmoeder eerst wat ophalen in Den Haag Ypenburg en op de terugweg langs de Prenatal in Zoetermeer. ’s Avonds met mijn ouders uit eten bij de Griek in Delft.

Donderdagochtend had ik niets en ging ik naar de Ikea in Delft. Ik wilde snel wat artikelen halen, maar eentje moest via de orderpicking bleek ter plekke. Dus eerst bestellen, dan betalen en nog weer wachten bij de balie. 45 minuten later stond ik pas weer buiten. ’s Middags kwam een vriendin bijkletsen en ’s avonds had ik bij een vriendin afgesproken. Ik kon met moeite na het eten weer uit mijn bed komen om op pad te gaan, maar deed het toch.

Vrijdag voelde ik mij erg moe, dus na ons dochtertje bij de opvang gebracht te hebben en de boodschappen te hebben gedaan, kroop ik in bed. Om half 12 werd ik bij de tandarts verwacht, omdat ik een pijnlijke plek in mijn tandvlees had. Ik moest 40 minuten wachten, totdat ik aan de beurt was. Met 5 minuten stond ik weer buiten. Ik had een wond in mijn tandvlees die slecht genas, dus ik kreeg een ontsmettende tandpasta. Om 13 uur had ik mijn laatste les Qi gong. Hier vind ik veel ontspanning in de meditaties, maar ik was zo moe dat ik bijna in slaap viel. Na de les kroop ik weer mijn bed in, tot het tijd was ons dochtertje weer op te halen. De hoogste tijd om te zorgen, dat ik weer voldoende uitrust. Iets wat ik heel moeilijk vind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *