Nieuw matras vervolg

Half oktober was ik voor het eerst bij BeterBed geweest. Ik koos voor het Wave matras van Mline. Na een paar dagen werd deze bezorgd. Ik heb hem een maand geprobeerd. Hij lag heerlijk, maar ik vond hem erg warm. Ik zocht telefonisch contact met BeterBed en besloot de Emma te proberen. Na een paar nachten vond ik deze te hard en mailde ik Mline voor een advies. Deze adviseerden een ander Mline matras, dus ik ging weer terug naar BeterBed.

Online had ik de Mline matrassenwijzer ingevuld en kwam uit op de 5 serie. In de winkel lag hij goed. Thuis vond ik hem alleen veel te zacht en veroorzaakte hij nog extra rugklachten. Wanhopig word ik ervan. Ik heb nu nog één mogelijkheid om mijn matras om te ruilen, maar voor welke dan? Het warme matras, een hardere versie dan de 5 serie of een pocketveringsmatras waar ik de afgelopen 10 jaar op geslapen heb, voordat deze zoektocht begon.

2 gedachten over “Nieuw matras vervolg

  • Simone schreef:

   Hi Arianne,

   Dank je wel voor de tip. Ik zit nu helaas vast aan een matras van Beter Bed en zij bieden jouw matras helaas niet aan. Fijn dat je een matras gevonden hebt die heerlijk slaapt.

   Groetjes Simone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *