35ste verjaardag

Mijn twee kanjers kwamen al zingend de slaapkamer in. Ik kreeg vier cadeaus en ons dochtertje hielp mij met uitpakken. Wat een verwennerij: een excursie naar het ijshotel, extra warme wanten en skisokken, potje met narcissen, chocola, verjaardagskaart en heel veel 20 cent muntjes om weer een keertje te gaan schuiven bij het casino in Scheveningen.
We ontbeten uitgebreid met warme broodjes uit de oven. Hierna bracht ik ons dochtertje naar mijn ouders, want zo kon ik energie bewaren voor de visite die ’s middags pas zou komen. Ik had gisteravond al een glutenvrije cheesecake gebakken, dus deze hoefde ik alleen nog te garneren. Mijn ouders brachten ons dochtertje terug voor haar dutje, tegelijk met de mijne.

Ik kon niet slapen, maar ik lag wel rustig. Ons dochtertje werd net wakker voordat de eerste visite er was. Iedereen druppelde langzaam binnen en we hadden een gezellige middag met veel lekkere hapjes. Ik werd ook nog verder verwend met een high tea, horloge, bodylotion, handenwarmers, lichte handschoenen voor onder mijn wanten, workshop vliegen met uilen of roofvogels, rozen en geld. Een deel van de visite bleef ook eten. Normaal was ik op dit punt al helemaal op, maar vandaag viel het mee, doordat er maar één dagdeel visite was. Toen ons dochtertje ging slapen, was alles weer opgeruimd en hingen mijn vriend en ik als afsluiter nog even voor de tv.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *