Mini feestje

Mijn vriendinnen werkten allemaal op de maandag dat ik mijn feestje gaf en met onze families vind ik het al druk genoeg. We hadden gepland om op 8 februari met de voetbalmeiden de escaperoom the Orphanage te doen. Mijn vriend kwam met het leuke idee om hen daarvoor te eten te vragen om zo ook mijn verjaardag met hen te vieren. Een super leuk idee.

We kozen ervoor Indisch te koken met rendang, kipkerrie, sajoer boontjes, groente omelet en atjar ketimoen. Doordat mijn vriend ziek was, deed ik over twee dagen verspreid de boodschappen. Gelukkig kon hij wel koken en het smaakte heerlijk. Ik kreeg een mooie ketting cadeau, die ik zelf bij de juwelier gezien had. De meiden aten alleen veel minder dan verwacht, dus we hadden de helft over. Dit was snel opgelost. Rendang in de vriezer, mijn ouders kipkerrie en ik lunchte er twee keer van en één keer avondeten.

Voor mijn energie hadden we gekozen voor de escaperoom om 19 uur. Hij was erg leuk om te spelen en er zaten ook wat spannende momenten in. We hadden nog 6 minuten over. We dronken nog een kopje thee bij ons thuis en kletsen na over de opgeloste raadsels enz. Ik had aangegeven, dat ik ons huis geopend was tot 21.30 uur en iedereen stapte toen op. Wat een super avond was het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *