Schrappen agenda

Naast het sporten en afspraken met familie en vrienden, werden ook alle evenementen geschrapt. Dat deed wel zeer, want we hadden veel leuke uitjes gepland. We hadden kaarten voor:
13 mrt Anastacia
28 mrt Woezel en Pip
15 april Bløf
18 april Dot design workshop
26 april Dikkie Dik
30 april Memphis Maniacs

Ook het weekend weg met mijn familie begin mei naar de Beekse Bergen en onze vakantie naar Kreta op 31 mei staan op losse schroeven. Helaas geven de organisaties nog geen advies over deze periode en moeten de betalingen gewoon doorgaan :-(.

Gelukkig hebben wij een annuleringsverzekering bij Centraal Beheer die ook bij een oranje reisadvies uitkeert. Eliza was here geeft namelijk wel de mogelijkheid om te boeken tot een jaar later als de grenzen dicht blijven, maar wij willen volgend jaar naar Zuid Afrika, dus hebben we liever ons geld terug ipv een extra vakantie. Het blijft afwachten hoe alles zal lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *