Logeren

Nadat ik ons dochtertje uit de kinderopvang opgehaald had, reden we door naar opa en oma. Hier gingen we drie nachtjes logeren, terwijl mijn vriend thuis hard aan het werk was om de vloer opnieuw in de olie te zetten. Vrijdag- en zaterdagochtend zette ik gelijk ook onze meubels in de olie. Ook was mijn fiets voorzien van een nieuwe voorvork, dus deze haalden mijn vriend en ik zaterdagochtend ook op bij de fietsenmaker.

Het leek op een mini-vakantie. Eventjes weg uit ons huis. Lekker veel tijd buiten in het zonnetje doorgebracht, terwijl ons dochtertje speelde in de zandbak, met de bal enz. Ook hielp mijn moeder mijn dochtertje met eten, waardoor ik relaxed kon eten, zonder haar te corrigeren of te helpen. Een eerste nachtje in een andere omgeving slaap ik altijd slecht. De tweede nacht sliep ik heel goed. Meestal word ik rond half zes wakker, omdat ik naar de wc moet en kan ik daarna niet meer slapen. Nu werd ik om half zeven pas wakker van ons dochtertje, heerlijk.

Maandagochtend pakten we onze spullen weer in. Mijn vriend nam alvast een deel mee en ik volgde later met de rest. Ons dochtertje was vandaag zoals elke maandag bij mijn ouders, terwijl ik thuis alle spullen van de logeerpartij opruimde en rustig aan deed. Morgen wordt een drukke dag om alle meubels weer in te ruimen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *