Hoesten

Ons dochtertje hoest sinds haar eerste dag terug bij de kinderopvang op 25 april. Gelukkig hoest ze de laatste tijd maar weinig, waardoor ze toch naar de opvang kon. Alleen heeft ze uiteindelijk toch ons aangestoken. Mijn vriend begon donderdag al en ik zaterdag. Mijn schoonzus haalde zaterdag hoestdrank voor ons, in de hoop dat we er snel vanaf zijn. Zo konden wij een paar dagen thuis doorbrengen.

Ook was ons dochtertje sinds vrijdag verkouden geworden, waardoor ze maandag niet naar mijn ouders kon. Gelukkig wilden zij boodschappen voor ons doen, want onze koelkast was erg leeg. Dinsdag ging het met ons dochtertje veel beter en kon ze naar de opvang. Ik hoestte nog naar af en toe en besloot haar te brengen. Verder deed ik erg weinig, want ik was best moe. Hopelijk is onze hoest snel weg, want het is best lastig om zoveel thuis te blijven, zeker met een kleine dame die graag in speeltuinen speelt of buiten met haar nichtje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *