Blaasontsteking

Gisteren moest ik opeens heel vaak plassen met mini hoeveelheden en ik vond het erg stinken. Het lukte me niet om een goede hoeveelheid urine op te vangen, dus dit moest wachten tot de volgende ochtend. Ik werd om 12 uur door de assistente gebeld, dat het inderdaad een blaasontsteking was en ik kreeg een kuurtje voorgeschreven. Ik was opgelucht dat ik wist waar mijn klachten vandaan kwamen, maar was even verdrietig dat naast mijn klachten van de MS en de hoest, dit er ook nog bij kwam. Zeker nu we morgen op vakantie gaan. Vroeger had ik vaak blaasontsteking, maar nu al jaren niet meer. Ik kreeg een e-mail dat mijn kuurtje in de apotheek klaar lag. Ik belde of ze de kuur in de afhaalautomaat wilde leggen, zodat ik niet de apotheek in hoefde.Deze haalde ik op toen ik ook ons dochtertje bij de opvang ging ophalen en startte er ’s avonds meteen mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *