Legpuzzel

Mijn vriend was in de laatste week van zijn vakantie begonnen met een legpuzzel van 2000 stukjes. Waar hij een hele avond kan puzzelen, doe ik soms een stukje van max een half uur. Ik vind het wel leuk om te doen, maar krijg snel last van mijn nek. Ik had al een paar keer leuke Disney puzzels van 1000 stukjes gezien, op de lokale ruilsite. Misschien is dat wat voor mij.

Ik begon op dinsdagavond met ons dochtertje de kantjes uit te zoeken. Zij vond het erg gaaf om te helpen. Mijn vriend wilde ’s avonds ook wel puzzelen en hij begon met de lucht. Toen ik thuis kwam van een theetje bij een vriend, puzzelde ik nog een half uurtje mee.

Op woensdag puzzelde ik na de lunch nog zeker een uur. Zodra ik wakker was ging ik weer verder. Na het avondeten maakten mijn vriend en ik hem af. Ik kon mijn rechterarm haast niet meer optillen en ook mijn nek deed pijn. Daarom puzzel ik altijd maar eventjes, maar het was zo leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *