Kralen workshop

We hadden gepland om de workshop met zijn vieren te doen, maar mijn zus had keelpijn, dus zij kon helaas niet mee. De workshop startte met thee en gebak en een korte instructie. Hierna gingen we zelf aan de slag. Ik wilde een ketting met gekleurde balletjes erin. Wat was dat moeilijk om precies de juiste hoeveelheid glas te smelten en tegelijkertijd het stokje de hele tijd te draaien. Gelukkig ging het na wat extra tips voor het werken met de mal steeds beter. Ook had ik bij Marion op haar Facebook pagina leuke beschermengeltjes gezien. Deze mochten we ook zelf maken. Het lijfje moest gemaakt worden van een grote druppel, dus ook hierbij vroeg ik wat hulp. De drie uurtjes waren zo voorbij. Helaas konden we de kralen niet direct meenemen, want ze moesten nog uitharden. We maakten een afspraak om ze vrijdag op te halen. Wat een gave workshop was het, waarin we veel meer gemaakt hadden, dan dat we van tevoren gedacht hadden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *