Telefoongesprek neuroloog

Ik heb dinsdag een goed telefonisch gesprek gehad met mijn neuroloog. Hij begreep mijn gemis en hij vertelde dat hij zijn patiënten ook gaat missen, maar dat er een nieuwe uitdaging ligt. Hij gaat bij MCH weer acute neurologie doen en het is nog onduidelijk of hij ook MS-patiënten gaat zien. Dit houdt de deur nog op een klein kiertje, dat ik over een halfjaar een belletje kan wagen naar het MCH.

Hij verwijst mij door naar neuroloog van den Berg in het Vlietland Ziekenhuis in Schiedam. Hij vindt haar het beste bij mij passen. Hij raadt mij aan, dat als er geen klik is, dit aan te geven. Op 27 oktober belt hij mij nogmaals voor de uitslag van mijn MRI-scan. Dan is hij nog een dag in het ziekenhuis om alle laatste dingen af te ronden. Heel erg fijn dat hij de moeite neemt om mij dan nog te bellen.

Een gedachte over “Telefoongesprek neuroloog”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *