Lichte werkkriebels

Door alle corona maatregelen en vooral doordat de restaurants gesloten zijn, heb ik toch minder afspraken in een week. Hierdoor heb ik soms tijd over en vraag ik mij af of ik 1x per week twee uur zou willen werken. Ik had dit gevoel voor het eerst sinds ik 15 maanden geleden gestopt ben met werken.

Ik werd attent gemaakt op https://vacaturebank.viplansingerland.nl/vacatures?page=2 waar alle vacatures voor vrijwilligers in onze gemeente staan. Ik heb de site helemaal doorgespit, maar de meeste vacatures zijn gericht op mensen helpen. Mijn sterkte kant is juist organisatorisch en planning, dus ik zoek meer in deze richting. Ik houd de site in de gaten. Ons dochtertje wordt in september vier en gaat dan naar school, dus dan wordt het zeker mogelijk om elke week een ochtend wat te doen. Genoeg tijd nog om na te denken en wat te zoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *