3x Sinterklaas

Dit jaar hadden we in eerste instantie gepland om maar twee keer Sinterklaas te vieren met de oma’s en opa, maar vanwege de Corona toch besloten om het ook met vrienden te vieren waar we het al jaren mee vieren. We verspreidden de feestjes over 28 nov, 3 en 5 december. Ik zorgde voor de cadeautjes en mijn vriend voor de gedichten. Ik kocht alle cadeautjes in de winkels, want er stonden zo veel verschillende dingen op van specifieke winkels, dat online bestellen weinig zin had. Gelukkig kon ik doordeweeks de inkopen doen en ontliep ik de drukte.

Wat een gezellige dagen waren het. Ons dochtertje genoot enorm en deelde het liefst de cadeautjes uit. Iedereen werd goed verwend. Ik kreeg 3 legpuzzels van Disney, kaars, schuimpjes, spekjes en een chocoladeletter. Het snoep zal wel snel op zijn, want dat is nooit veilig bij mij 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *