3e en 4e corona-test

Om half drie vannacht werd ik wakker met een verstopte neus. In slaap vallen lukte niet, omdat ik dacht aan de Kerstdagen waarop we elke dag één afspraak hebben. Ik besloot direct een testafspraak te maken. Om 14.27 uur kon ik terecht bij de XL locatie bij Rotterdam Airport . De andere twee keren kon ik im de auto blijven, maar bij deze locatie moet je lopen. Om 16.50 uur had ik mijn testuitslag al. Gelukkig was deze negatief.

We dachten dat onze afspraken gewoon door konden gaan, totdat we ’s avonds een appje kregen (van iemand die zes dagen geleden bij ons in huis geweest was) dat ze corona positief getest was. We belden met de GGD of we getest moesten worden, omdat we wel afstand gehouden hadden, maar diegene toch bij ons in huis geweest was. Zij adviseerden ons toch te laten testen. Ik legde uit dat ik net getest was, maar dat was een antigeen test geweest en als je in contact geweest bent met iemand met corona, moet je een PCR test krijgen. We maakten een afspraak voor de volgende dag om 11.15 en 11.27 uur. Met deze spreiding kon er steeds één van ons bij ons dochtertje in de auto blijven.

Ik vroeg aan de testdame hoe lang het duurde voordat we de uitslag zouden hebben en ze dacht richting de 24 uur. Daar ging ons Kerstavonddiner bij vrienden vanavond. Zij stelden voor het diner bij ons te bezorgen en dankbaar namen we het aanbod aan. We hoopten stiekem dat we voor die tijd de uitslag al zouden hebben en checkten het steeds op de website, maar helaas. Om 18.45 uur ging de bel en stonden er twee tassen klaar. We pakten alles uit en hadden een heerlijk diner. Super dankbaar voor dit mooie initiatief.

2 gedachten over “3e en 4e corona-test

  • Simone schreef:

   Hi Olga,
   Dank jullie wel! Voor jullie ook de allerbeste wensen voor 2021!

   Mijn blog met de overdenking van 2020 en de beste wensen voor alle lezers volgt.

   Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *