Moeilijke conclusie

Ik ging vandaag voor de vijfde keer werken. Afgelopen weekend was ik tot de conclusie gekomen dat werken nog niet goed in mijn week past. Ik was gestart met werken op vrijdagochtend, maar onze vrijdagochtend start vrij actief met bedden afhalen en opruimen, omdat onze schoonmaakster komt. Hierna wil ik even rustig aan doen ipv gaan werken.

Vandaag had ik gekozen om op maandag te gaan werken, maar gisteren merkte ik dat ik rustig aan wilde doen, om genoeg energie te hebben om de dag erna te werken. Dat wil ik eigenlijk niet, omdat ik in het weekend aandacht wil geven aan mijn gezin en gezellige dingen doen. Hierdoor kwam ik tot de conclusie dat werken nog niet in mijn week past.

Misschien lukt het beter als ons dochtertje eind augustus naar school gaat, maar dan start het roeien op maandag ook weer en op dinsdagavond yin yoga. Ook wil ik weer mindfullnes bij Petra gaan volgen als zij weer lessen aanbiedt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *