Eethoek

Afgelopen februari waren onze nieuwe eetstoelen geleverd en hadden we voor de herfst een afspraak gemaakt om onze eettafel en salontafel van acaciahout op te laten knappen. Deze zijn al 11 jaar oud, maar we vinden ze nog steeds erg mooi. Dit had ik nooit verwacht, want van tevoren dacht ik eigenlijk dat ik elke 5 jaar een nieuwe look zou willen.

De meubels zijn meeverhuisd uit de flat, dus eigenlijk zou de eettafel en het tv-meubel wel een maatje groter kunnen. Ik speurde voor de tweede keer op Marktplaats en vond precies dezelfde eettafel als die we in 165 cm hadden in 190cm voor €100,- in Zoetermeer. Ik liet de advertentie gelijk aan mijn vriend zijn en die was ook enthousiast. Ik bood €70,- en een paar dagen later gingen we hem ophalen. Wat zag hij er nog mooi uit! Hij had één kleine beschadiging en verder nog super netjes. Mijn vriend had ’s middags een afspraak, dus het in elkaar zetten, moest wachten tot de volgende dag. Ik had niet verwacht dat een 25cm grotere tafel zo’n mooi beeld op zou leveren.

Alleen nu was de lamp wel wat klein, dus maakte ik een afspraak om een week later bij Straluma in Barendrecht te gaan kijken. We wilden een zwarte metalen lamp en ik had een aantal leuke op de website gezien. We kwamen uiteindelijk met een hele andere lamp thuis dan vooraf verwacht met hexagons. Het was even wennen, omdat elke hexagon weer anders gedraaid kan worden. Nu zijn we er heel blij mee.

Onze oude tafel verkochten we binnen twee weken weer via Marktplaats. Zo heeft daar ook weer iemand plezier van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *