Overprikkeld

Sinds Koningsdag ben ik lichamelijk erg moe en is mijn hoofd continu ergens mij bezig. Ik
val steeds van het één in het ander. Een nieuwe tafel, een nieuwe hanglamp, want met de grotere tafel hadden we te weinig licht Nu past de plafonniere er minder goed bij, dus daarvoor wil ik ook een ander enz.

Ook hadden we een metalen trolley gekocht voor alle losse spullen die op de eettafel lagen, maar hij oogde erg zakelijk. Ik wilde erg graag plantjes op de trolley plaatsen, dus deze week weer plantjes gekocht voor in huis en de tuin. Gelukkig bood mijn vriend aan om de plantjes in de tuin te zetten en het gelijk netjes te maken. De metalen trolley had alleen twee beschadigingen. Dit zag ik al met het in elkaar zetten en ik zocht contact met de producent. Gelukkig wordt er een nieuwe opgestuurd, maar daar moest ik eerst drie keer voor emailen.

Tot slot onze moeders: Mijn moeder is vorige week met pensioen gegaan, dus daar een mini feestje voor geregeld met alleen mijn broer en zus erbij. Daarna nog een moederdagcadeau regelen voor mijn moeder en schoonmoeder; wat een druktemaker ben ik toch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *