Bezoekjes gepland

Nu we er tijdens de kerstvakantie niet op uit konden, besloten we een aantal afspraken te maken van bezoekjes die al eens uitgesteld waren; zoals een kraambezoek bij onze buren en het bewonderen van de nieuwe woning van mijn neefje.

Ook spraken we af met een oud collega van mijn vriend in het laatste weekend. Helaas was mijn vriend op deze dag ziek, maar ik besloot toch samen met mijn dochtertje te gaan. Ze doen altijd zo hun best voor glutenvrije dingen, dat ik het vervelend vond als ze daar mee bleven zitten. Het voelde een beetje gek om daar zonder mijn vriend heen te gaan, maar het was erg gezellig. Ze hadden inderdaad flink hun best gedaan met macarons en slagroomtruffels, gevolgd door preisoep en Mexicaanse rijst voor de lunch. Het was erg gezellig en ook ons dochtertje had er heerlijk gespeeld. Ik was blij dat ik gegaan was. Gauw maar weer een nieuwe afspraak maken, nu met mijn vriend erbij.

Ik maakte alvast voor na de vakantie een aantal afspraken met vriendinnen die ik na de herfstvakantie niet meer gezien heb. Normaal is de vrijdag mijn afsprakendag, maar die zat heel januari al vol. Ik plande hierdoor ook twee woensdagen in. De andere dagen van de week vind ik wat moeilijker te plannen, want ik hoop dat het roeien weer snel mag op maandag. Mijn fitness is tijdens de lockdown tijdelijk verschoven van de donderdagochtend naar een revalidatiegroep met 4 deelnemers op dinsdagochtend. Ik houd beide ochtenden beschikbaar om in elk geval één keer per week te blijven sporten om ervoor te zorgen dat ik niet te ver terugval qua spierkracht.

Zo kom ik deze lockdown ook weer door. Een beetje in beweging blijven en sociale contacten onderhouden. Doordat we net corona gehad heb, sta ik er wat ontspannen in, maar houd mij wel zo veel mogelijk aan de regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *