Shoppen Zoetermeer

Ik had voor de vakantie nog één ochtend niets. Ons dochtertje zou uit school bij een vriendje gaan spelen, dus ik had wat langer de tijd. Ik ging lopend en wist al van tevoren dat ik het hele winkelcentrum door moest, want de Prenatal zit aan de ene kant en de Mediamarkt aan de andere. Nadat ik een kraamcadeau en een nieuwe wekker gekocht had, was het tijd om even te gaan zitten met een drankje. Mijn benen begonnen te protesteren. Ik had al een uur gelopen, dus dat is al heel erg lang voor mij. Ik ging nog even bij Esprit de winkel in. Ik pastte twee dingen, maar vond ze niet mooi zitten. Nu moest ik echt naar de auto toe. Ik was al ruim anderhalf uur in Zoetermeer, dus het was tijd voor rust, lunch en mijn bedje. Ik moest wel eerst nog naar huis rijden, maar dat is voor mij gelukkig geen probleem. Heerlijk om weer eens in andere winkels geweest te zijn, dan de winkels in ons dorp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *