Voorjaarsvakantie Someren deel 2

Zondagochtend was het weer heerlijk weer en besloten we naar Heeze te gaan om het Kabouterpad te bewandelen. Ons dochtertje rende van het ene paaltje naar het andere. De route was een bepaald stuk wat minder begaanbaar met de rolstoel, maar dankzij mijn sterke accu lukte het toch. We liepen de route 2x en daarna nog de blauwe route van 3,5 km. Ik heb ook nog een stukje gewandeld en toen reed ons dochtertje alleen in de rolstoel. Ze vond het fantastisch dat dat mocht. Na de wandeling gingen we wat drinken in het Heidecafe. Ze hadden ook glutenvrij brood, dus we besloten er ook gelijk te lunchen. ’s Avonds gingen we uit eten bij de Hoijse Hoeve. Daar at ik een lekker kippetje en glutenvrije frites.

Maandagochtend gingen we naar Dierenrijk in Mierlo. Wat een onwijs leuke dierentuin met tussendoor heel veel speelplekken voor ons dochtertje. Terwijl ze aan het spelen was, genoten wij van het zonnetje.

Dinsdagochtend gingen mijn dochtertje en ik naar Monkey Town. Hier waren we twee jaar niet meer geweest, dus het was even ontdekken en uitproberen hoe het klimgedeelte voor de 4 t/m 10 jarigen werkt. Ik heb 1x meegeklommen en de rest van de tijd heerlijk aan een tafeltje gezeten. Helaas was ik mijn oortjes vergeten, dus ik kon “genieten” van alle omgevingsgeluiden. Ik vermaakte mij prima met mijn telefoon. Na 2,5 uur vond ik het mooi geweest en reden we weer terug naar Someren.

Woensdagochtend maakten we een mooie wandeling. We liepen/rolden langs mooie vennetjes en er liepen ook Schotse hooglanders. ’s Middags gingen we mini-golven op Bospark Mierlo en daarna uit eten bij Taverna Nikos. Ze hadden een hele fijne menukaart waarop bij elk gerecht de allergenen vermeld stonden. Ik liet mij verrassen door de Fantasia vleesmix. Het was heerlijk en onbezorgd.

Donderdagochtend gingen we naar onze vriendin in Nuenen. Leuk om haar nieuwe huis te zien en uitgebreid te kletsen. Na de lunch vertrokken wij weer naar het vakantiehuis. ’s Middags ging ik met mijn dochtertje naar de speeltuin waar ik op het terras zat met een wijntje. De perfecte afsluiting van ons heerlijke verblijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *