Wintervoeten

Tijdens onze voorjaarsvakantie had ik pijn in mijn voeten. Soms zo erg dat ik er niet van kon slapen. Op de dag dat we naar huis gingen kon ik zelfs geen schoenen verdragen, dus liep ik op mijn pantoffels. Ik had een afspraak gemaakt bij de huisarts om er maandag naar te laten kijken.

Nadat ik ons dochtertje naar school had gebracht, ging ik gelijk door naar de huisarts. Die vertelde dat het wintertenen waren. Ik was erg verbaasd, want ik heb al sinds mijn jeugd last van wintertenen, maar dan zijn het maar 1 of 2 tenen. Ook ging de pijn dan weer weg, zodra mijn tenen opgewarmd waren. Nu voelde ik de pijn de hele dag. Helaas is er aan wintertenen niets te doen, behalve ervoor zorgen dat mijn voeten niet te koud worden. Balend ging ik weer naar huis toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *