Rolstoel schoolplein

Vandaag kwam er weer een vriendinnetje bij ons dochtertje spelen. Meestal gebeurt dit op woensdag en haalt mijn vriend de meiden wandelend. Eerdere keren dat ik het gedaan had, zette ik 1 kind achterop en ons dochtertje op haar eigen fiets. De andere keer had ik twee kinderen die zelf fietsten, maar nog niet alle kinderen fietsen met hun ouders naar school. Wandelend lukt het mij wel, maar dat kost zoveel energie die ik vaak nodig heb om ze bezig en eensgezind te houden. Ik besloot ze met de rolstoel te gaan halen. Ik vond dit best spannend, want niemand op school heeft mij nog in de rolstoel gezien. Eén moeder sprak mij ook aan om te vragen wat ik had, maar verder viel het mij mee.

Ons dochtertje wilde op schoot en ook haar vriendinnetje wilde dit wel, dus reed ik met twee meiden op schoot naar huis. Het paste net, maar 31 kilo op schoot vind ik best zwaar. De volgende keer zet ik het vriendje/vriendinnetje weer achterop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *