Bataviastad shoppen

We zouden twee weken geleden al gaan shoppen in Bataviastad, maar doordat we allebei de griep hadden, ging het toen niet door. Gelukkig konden mijn ouders ook vandaag ons dochtertje uit school halen, dus konden we alsnog. Nadat we ons dochtertje naar school gebracht hadden, reden we richting Lelystad. De kortste route was een leuke route. Met veel mooie bloemen en tulpenvelden. De rit van anderhalf uur was snel voorbij en we waren er precies om 10 uur toen de winkels open gingen. Voor de lunch was mijn vriend al goed geslaagd, maar na de lunch kwam er nog een hele stapel bij. Ik kocht een shirt voor Koningsdag en een sportshirt. We gingen pas om 14.15 uur richting huis, maar wat hadden we veel gekocht. In de auto voelde ik pas hoe moe ik was, maar het was na 3 jaar weer heerlijk om hier samen uitgebreid te shoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *