Lansingerland Live festival

Eindelijk was het weer tijd voor ons eerste festival. Ons dochtertje was logeren. Er was een mooie line up. Na contact met de organisatie bleek dat we het festivalterrein niet tussendoor mochten verlaten. Na een aantal e-mails met de organisatie werd voor ons een uitzondering gemaakt. We kregen gastenkaarten om voor de tweede keer binnen te komen. Miss Montreal opende het festival en die wilde ik wel graag zien, dus om 13 uur waren we er al. Ze werd opgevolgd door Rondé die mij verrasten met de mooie stem van de zangeres. Pas rond 15/16 uur arriveerden onze vrienden en kletsen we heerlijk bij. Na het optreden van Douwe Bob gingen we om 17.30 naar huis, zodat ik bij kon komen en wat gezonds eten. We hadden gisteren al lasagne gemaakt. Ik ontnuchterde ondertussen ook, want de wijntjes in het volle zonnetje smaakten lekker.

Rond 19.30 uur gingen we weer naar het festivalterrein. Het was even zoeken waar de groep stond, maar gelukkig vonden we ze terug. Bij het optreden van de Dirty Daddies kwam iedereen aardig los. Dat was leuk om te zien. We stonden alleen te dicht bij de box, dus voor het laatste optreden van Chef’s Special gingen we naar voren. We stonden achter een leuk groepje. De mannen waren zelfs een beetje flirterig. Erg leuk, want meestal word ik met medeleven bekeken. Voor het eerst sinds dit festival er is, haalde ik het tot het einde en kon ik meegenieten van het gave vuurwerk. Wat een super gave dag was dit. In september is het volgende festival in mijn woonplaats en heb ik voor alledrie de dagen kaarten.

2 gedachten over “Lansingerland Live festival”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *