Glutenvrije Sinterklaasmarkt

Ik kreeg weer een aankondiging voor de glutenvrije Sinterklaasmarkt. Jammer genoeg viel dit tegelijk met Sinterklaas op het werk van mijn vriend. Vorig jaar waren mijn vriend en dochtertje daar ook al samen heen gegaan, omdat het na de lunch begon. Na wat overleg besloot ik toch voor de Sinterklaasmarkt te kiezen om daar heerlijk glutenvrije kibbeling te eten en wat andere producten te kunnen kopen. Ik vroeg mijn ouders mee, want ook mijn vader moet glutenvrij eten. We kwamen net na openingstijd (10 uur) bij het magazijn aan. Er stonden al veel auto’s, maar binnen viel de drukte nog mee. We gingen eerst naar de extra kraampjes. Hier proefde ik heerlijk bladerdeeg van VA-foods, waar ik direct pasteibakjes van kocht. Ook kocht ik lekkere koekjes en bakewell tart van de Welsh Bakestone. Ondertussen kreeg ik van mijn vriend hele leuke filmpjes en foto’s van het Sinterklaasfeest opgestuurd, zodat ik toch kon meegenieten. Hierna vulden we ons mandje verder in het magazijn. Ik kocht vooral veel diepvriesproducten, zoals kaasballetjes, kaassoufles en frikandelbroodjes. Zo had ik toch weer een shoppertas vol met heerlijke producten. Buiten bestelden we twee grote bakjes met kibbeling. Het smaakte weer heerlijk. Om half twaalf reden we alweer richting huis.

Bakewell tart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *