Van Sint naar Kerst

Op 5 december hadden we de kerstboom al gekocht bij de Plantenhal in Bergschenhoek. 6 december had ik vrijgehouden om bij te komen van Sinterklaas, maar ik voelde mij wel goed, dus begon ik met het verwijderen van de Sint decoratie en zocht ik de kerstspullen op. Zo rommelde ik lekker steeds een stukje afgewisseld met serie kijken.

Op woensdag is mijn vriend ook vrij, dus zetten we samen de kerstboom in de kamer en deden we de lichtjes erin. Het erin hangen van de ballen laat ik aan mijn vriend over, want dat is toch echt een klusje voor de fijne motoriek van de handen. Toen ik ’s avonds thuiskwam nadat ik met een vriend in Rotterdam een hapje was wezen eten, was de boom helemaal opgetuigd. Mijn vriend had dit samen met ons dochtertje gedaan. Knap dat zij dit al kan. Zo hadden we met z’n allen het huis mooi in kerstsfeer gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *