Feestje vriend 44 jaar

Na alle coronajaren kon mijn vriend eindelijk zijn verjaardag vieren. We kozen voor het eerst sinds jaren weer voor een avondfeest vanaf 19 uur. Zo kon ik er lang bij zijn en konden vrienden evt ook met hun kinderen komen. Ik het begin zat ik gezellig op de bank te kletsen en later een tijd op mijn kruk bij de staantafels. Om 21.30 uur verhuisde ik naar de keuken om hapjes te maken en daar ben ik lang blijven zitten. Steeds kwam er iemand anders bij mij kletsen, zo fijn. Zo was ik er toch bij en hoefde ik maar één gesprek tegelijk te volgen. Rond 23 uur verhuisde ik met een vriendin weer naar de bank. Toen er nog twee vriendinnen bij kwamen zitten, ging het niet meer. Ik ging 00.15 trots naar bed en viel ondanks de herrie beneden, snel in slaap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *