Monkeytown tijdens studiedag

Ons dochtertje had vandaag een studiedag. Ze wilde tijdens de kerstvakantie al graag naar Monkey Town, maar dan vind ik het daar echt te druk. Ik had haar beloofd om tijdens haar studiedag te gaan en dat wilde ze nog steeds. Ze wilde graag een vriendinnetje meenemen en dat vond ik prima. Als de meisjes lekker spelen, zit ik er ook op mijn gemak. Ik startte met het bijwerken van mijn bloggen en later keek ik, met oordopjes in, nog naar een serie op Netflix. De meisjes kwamen af en toe wat te eten en te drinken halen. De tijd ging best snel voorbij, want ik had met de BSO afgesproken dat ons dochtertje er om 12.30 uur zou zijn. Dan kon ze daar mee eten en de hele middag lekker spelen. Haar vriendinnetje bracht ik daarna ook thuis en zo had ik de hele middag nog om uit te rusten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *