38ste verjaardag

Ik werd ’s morgens vroeg al gelijk verwend met mooie cadeaus van mijn vriend en ons dochtertje. De rest van de dag rommelde ik in huis en maakte ik glutenvrije tiramisu. Ik had voor ’s avonds onze ouders en mijn tante uitgenodigd om te komen eten. Het was een heel gezellige avond. Nog leuker dan dat ik van tevoren verwacht had. Het waren allemaal goede eters en ze hadden na het eten zelf nog plek voor een stukje taart. Om 20.30 uur was mijn energie op. Ik gaf aan dat ik moe was en iedereen wilde gelijk naar huis gaan. Dat hoefde nu ook niet gelijk, maar het was toch wel fijn om nog even na te praten met mijn vriend. Wat voelde ik mij jarig vandaag, terwijl het echte feest nog moest beginnen. 


De volgende ochtend hadden we gereserveerd van 10-12 uur bij Belevenisboerderij Schieveen om daar mijn verjaardag te vieren. De tafels stonden al klaar en we hadden zelf nog serpentines meegenomen om de tafels wat feestelijker te maken. Mijn broertje kwam als eerste aan met zijn gezin en de rest volgde snel. We waren totaal met zo’n 22 personen. We aten met z’n allen taart, waarna de meeste met hun kinderen in de stal gingen kijken. Ze hadden een flesje melk voor de lammetjes van ons gekregen en de kids konden spelen in het strodoolhof. Later kwamen de kinderen ook nog een kaartje halen om paard te rijden. Iedereen vermaakte zich goed en ik bleef aan tafel zitten kletse met onze vrienden die geen kinderen bij zich hadden. Rond 11.15 uur werden de borrelplanken geserveerd en kwam iedereen langzaamaan uit de stal omdat ze dorst hadden of wat wilden eten, dus dat kwam mooi uit. Rond 12 uur gingen de eersten weg en wij bleven nog tot 12.30 uur. Wat een ontspannen verjaardag had ik gehad, doordat er voor eten en drinken gezorgd werd en er voor de kinderen zoveel te doen was. ’s Middags kwam mijn zus nog met haar gezin en ze bleven ook friet eten. Hierna was alle feestvreugde echt voorbij en konden we onder het genot van een theetje en een bonbon geslaagd terugkijken op twee leuke, gezellige dagen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *