Landal ’t Loo

Om 14 uur reden we weg richting ’t Loo, waar we om 15.50 uur arriveerden. Mijn schoonzus en schoonmoeder waren er al eerder en hadden heel luxe onze bedden opgemaakt. We ruimden de auto uit, zodat mijn vriend de boodschappen kon ophalen. Ondertussen ruimde ik onze tassen uit. Een uurtje later waren we al gesetteld en na het avondeten gingen we met ons dochtertje marshmallows maken met het funteam.

Zaterdagochtend ging ik met ons dochtertje naar de workshop chocoladelolly maken. De workshop viel mij wat tegen, maar ons dochtertje vond het wel leuk. Met chocolade maakte we twee plakkaten in een doosje die ze versierde met mini smarties en vervolgens een stokje erin. Hierna ontdekten we de game-hal en het speeldorp. Na mijn middagdutje gingen we naar de schaatsbaan. Ons dochtertje vond het erg leuk, ondanks dat het een baan met kunststof platen was. Ik keek toe vanaf een bankje in de zon, terwijl mijn vriend met haar meeliep. Hierna ging ze ook nog buitenspelen. ’s Avonds gingen we eten bij De Boskabouter in Wezep. Daar was ook een leuke speeltuin, dus tot het eten er was, kon ons dochtertje nog lekker spelen.

Zondagochtend ging ik met ons dochtertje, zwager en neefje zwemmen. Mijn vriend was zo lief om toen we thuis waren lunch te maken en alle zwemspullen op te ruimen. Ik vind zwemmen erg leuk, maar daarna ben ik bekaf. Na mijn middagdutje gingen we nog een stuk wandelen. Ik ging in de rolstoel mee. We genoten van het zonnetje en eindigden bij de speeltuin. Hier dronken we een biertje en een wijntje, tot ik te koud werd. Mijn vriend en dochtertje bleven nog, maar zo konden mijn schoonmoeder en ik alvast opwarmen.

Maandagochtend ging ik weer zwemmen met ons dochtertje. Maandagmiddag wilde ons dochtertje een skelter huren, dus ging ik met de rolstoel met haar mee. Zo kon ik haar ook hele stukken duwen, want ze wilde graag een grote skelter, maar die trapt best zwaar. Hierna was er nog schminken in de plaza, dus dat wilde ze ook nog wel. De rij van eerder die middag was gelukkig weg en ze had nog maar één meisje voor zich. Zo kwam ze mooi geschminkt in ons huisje aan, waar de rest al aan het borrelen was. Na het avondeten gingen mijn dochtertje en ik weer naar het marshmallows roosteren. Deze keer was heel druk en moesten we in de rij staan. We deden één stok en gingen daarna weer terug naar het huisje.

Dinsdagochtend ging ik rond 10 uur met ons dochtertje en neefje naar de game hall. We vonden alle drie de airhochey erg leuk en speelden een tijdje. Hierna gingen we nog buiten spelen en vroegen we mijn neefje of hij wilde helpen met het vlot van de speelvijver. Dit wilde hij wel. Terwijl we richting het vlot liepen, voer een andere familie hem precies naar de overkant. Gelukkig wilde mijn neefje wel daarheen rennen en voer hij hem naar ons toe. Met z’n drietjes trokken we het vlot heen en weer. Toen was het tijd voor de vroege lunch en ik kon uitrusten. Mijn vriend ging met ons dochtertje slijm maken bij het entertainmentteam. Toen ik wakker was, liet ze het trots aan mij zien. ’s Middags ging ik met mijn dochtertje kijken naar mijn vriend en neefje die aan het voetballen waren. Ook wilden we bij de kinderboerderij naar de konijntjes kijken, maar die bleken er niet meer te zijn. Zo reden we met de rolstoel weer terug naar de plaza en speelde ons dochtertje in de binnenspeeltuin, totdat we met z’n allen bij de brasserie gingen eten. Ik had een heerlijke halve kip met frites en als toetje crème brûlée.

Woensdagochtend gingen we weer zwemmen en toevallig was het vriendinnetje van ons dochtertje er ook, die ze gisteren in de binnenspeeltuin ontmoet had. Ze wilden precies alles hetzelfde doen en zwommen zo leuk samen. Het vriendinnetje leerde ons dochtertje duiken vanaf de kant en een koprol onderwater maken. Wat was ze trots. Na het zwemmen lunchten we weer vroeg en ging ik mijn bed weer in. ’s Middags bleef ik heel lang liggen, want mijn energie was op. Gelukkig lukte het mij wel om met z’n allen te eten en te genieten van de rijsttafel die mijn zwager en vriend gemaakt hadden.

Donderdagochtend ging ik met mijn schoonmoeder en dochtertje naar Wezep. Mijn schoonmoeder kijkt altijd graag bij een kringloopwinkel, dus hier stopten we even. Daarna naar de kinderboerderij, maar deze viel erg tegen, dus waren we snel weer vertrokken. We deden nog wat boodschappen en gingen weer terug naar Landal. Na mijn middagdutje gingen mijn vriend en ik met ons dochtertje buitenspelen en nog eventjes naar de game hall.

Vrijdagochtend pakte ik de tas van ons dochtertje en mij in. Hierna ging ik met haar naar het zwembad, terwijl mijn
vriend de rest inpakte. In het zwembad was ook het vriendinnetje van ons dochtertje weer, dus zo was het nog een heerlijke laatste vakantie-ochtend. We lunchten in de auto en brachten ons dochtertje naar mijn ouders. Zo kon ik rustig slapen en mijn vriend de meeste spullen alvast opruimen, ideaal! Als dank voor het oppassen op onze cavia’s namen we mijn ouders mee uit eten naar de pizzeria. Een gezellige afsluiting van de vakantie.

Een gedachte over “Landal ’t Loo”

  1. Wat een heerlijke vakantie!!!(wel heel vermoeiend, maar zelf als ik het lees geniet ik met je mee) Zoveel gedaan en wat leuk dat je dochter een vriendinnetje had die haar nog van alles heeft geleerd in het zwembad 🤗.
    Xxxxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *