High tea

Mijn zus had had voor mijn verjaardag een high tea gegeven. Door onze volle agenda’s kwamen we op 1 april uit. We planden hem om 12 uur, zodat het direct onze lunch was. Mijn zus eet net als ik glutenvrij, dus we hadden qua locatie voor Bij Daan in Zoetermeer gekozen. Hier hadden we één keer eerder een high tea gedaan en dat was erg goed bevallen.

Voor de high tea had ik samen met mijn vriend eerst nog een ritje naar Noordwijk om bij ons nichtje een bankje te brengen. We vertrokken al om 8.30 uur. We dronken nog kort een kopje thee, maar gingen daarna weer terug. Ik stuurde mijn zus dat ik door mijn vriend in Zoetermeer afgezet werd, anders werd het voor mij erg krap qua tijd. Onderweg stopten we nog bij de versmarkt De Valk in Voorschoten. Hier kochten we alvast spareribs voor de bbq van eerste Paasdag.

Het laatste stuk door Leidschendam was erg druk qua verkeer. Ik kwam precies om 12 uur aan in Zoetermeer. Het duurde even voor de eerste gang met brood en verschillende quiches geserveerd werden. Hierna was het tijd voor de zoete gang. Persoonlijk mijn favoriete. We werden weer verrast door de verschillende keuzes. Er zat ook een scone bij die we allebei al jaren niet meer gegeten hadden. Het was zoveel dat we allebei nog wat meenamen naar huis. We gingen daarna nog kort naar twee winkels en daarna werd ik thuis gebracht door mijn zus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *