Foodtruckfestival Lansingerland

Ik had eerder deze week al aan de vriendinnen van de voetbal geappt of zij nog gingen. De één had andere plannen of ging op een andere dag. Het had ’s morgens flink geregend, maar na het middagslaapje van mijn dochter en mij, knapte het weer op. Mijn vriend vroeg ik of nog wilde gaan en hij en ons dochtertje gingen mee. Toen we net op het terrein waren, brak het zonnetje door. Hup zonnebril op en de jas uit. We maakten een bankje droog en mijn vriend haalde een biertje, wijntje en een appelsap. Nu nog lekker wat te eten erbij. We kozen eerst voor de nacho’s. Later haalden we nog zakjes frites. Het was heel erg rustig, maar wij hadden het heerlijk naar onze zin. Toen de zon weer verdween achter de wolken werd het snel kouder, dus fietsten we naar huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *