Golfjes op Scheveningen

Ons dochtertje heeft het er al tijden over wanneer we weer op vakantie gaan naar de zee. Er hangt een foto in huis van haar van vorig jaar op het strand van Kreta. We zijn dit jaar nog niet naar Scheveningen geweest, dus nu we een weekend geen plannen hadden, wilden we hier heen. We kozen voor de zaterdag, terwijl de weersvoorspelling eigenlijk voor zondag beter was. Onderweg begon het zelfs nog te regenen, maar na de afrit Rijswijk klaarde het op en kwam er langzaam blauwe lucht in zicht.

Het was nog heel rustig, toen we ons om half 10 installeerden bij beachclub Patagonia. Hier hadden ze een trampoline en een glijbaan, dus wij zaten heerlijk op een bankje, terwijl ons dochtertje speelde. Toch lokte de zee ons dochtertje wel. Ze liep er eerst met mijn vriend heen, maar durfde niet in het water. Toen was ik aan de buurt. Eerst durfde ze weer niet, maar ik wist haar over te halen. Wat vond ze het mooi en spannend tegelijk. Ze wilde het aan papa vertellen, dus wij weer terug. Best pittig om dat stuk te lopen, dus ik moest echt even zitten. Toen het weer ging liepen we langzaam richting de Pier. Daar vlakbij installeerden we ons kleedje en werd er nog veel in de golven gestaan. Meer met mijn vriend, terwijl ik languit lag uit te hijgen. We aten nog een patatje, waarna we via de boulevard weer terug liepen naar de auto. Wat een heerlijke ochtend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *